[row]
[span4]
MARES_PARES_BABYPLANNER

BabyPlanner Barcelona dona suport als seus clients, families, pares i mares, per poder gaudir d’una forma plena aquesta nova aventura, sense preocupacions ni obligacions de preparatius, compres, productes…

Assaborint cada etapa només decidint que és el millor per ells, i el seus nadons.

Planifiquem, elaborem les seves demandes i els acompanyem perquè puguin prendre les millors decisions de forma autònoma.

[/span4]
[span4]
PROVEIDORS_BABYPLANNER

Pels proveïdors que vulguin estar amb nosaltres BabyPlanner Barcelona funcionarà com enllaç entre el client i ells, amb una proposta totalment innovadora de planificació i acompanyament per tota la oferta de productes i serveis disponibles en aquest període.

Que fa diferents als nostres proveïdors?

  • Treballem amb uns pocs seleccionats convertint-los en ambaixadors de la marca.
  • Son professionals que coneixen a la perfecció el producte.
  • Gràcies als esforços compartits amb els nostres proveïdors, millorem el significat de valor per cada client i a la vegada millorarem la seva experiència.

El nostre objectiu és aconseguir que el grau de qualitat percebut pel client sigui el més alt possible.

[/span4]
[span4]
PROFESSIONALS_BABYPLANNER

Pels professionals que confiïn en BabyPlanner Barcelona serem un complement a la seva proposta, afegint valor a la cura de la salut amb un servei distintiu diferenciat de la resta, singular i únic al nostre país.

Nosaltres tenim cura de la persona mes enllà dels serveis oferts pel professionals. Oferim un servei 24/7 personalitzat d’acompanyament pels productes, serveis i emocions que formen part de la maternitat i paternitat.

BabyPlanner Barcelona acompanya més enllà de les inquietuds relacionades amb la salut dels nostres clients.

La cura de la salut dels nostres clients la deixem únicament als professionals amb el més alt nivell d’excel·lència.

[button text=”+ INFO” link=”https://www.babyplannerbarcelona.com//contacte/” style=”default” size=”small” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[/span4]
[/row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *