[row]
[span12]

[/span12]

[row]

En què consisteix una Infermera salus a domicili (Pediàtrica)?

Hi ha un moment més especial que quan arribes per primera vegada amb el teu nadó a casa? Per primera vegada hi ha una cosa tan important que incomprensiblement no pots deixar de mirar i acariciar.

Els primers dies amb el teu nadó són únics per a tota la vida, però també van acompanyats de dubtes, inquietuds i molt de cansament. Tot això suposa un esforç extraordinari per als pares i mares, impedint moltes vegades gaudir de forma íntegra del nou nouvingut.

Les infermeres a domicili Salus són professionals especialitzades en la cura dels primers dies del nadó a casa de les noves famílies. Les Salus ofereixen cures al nadó durant el dia o la nit i a la vegada ofereixen formació als pares i mares per fer que ells puguin adquirir aquestes noves capacitats.

[span4]
Enfermera pediatrica

Què ofereix una Infermera salus a domicili (Pediàtrica)?
  • Ofereix períodes de descans els primers dies després de l’arribada del nadó
  • Ajuda per a mares o pares solters / es, o absència de la parella a casa.
  • Suport després de parts múltiples, o complicats (cesària, …) amb necessitat de repòs o atenció no solament al nadó també a la mare.
  • Atenció i cures específiques per a nadons amb necessitats especials: La infermera Salus no només s’encarrega de les atencions del nadó sinó que ofereix formació als pares perquè ells puguin fer-ho de forma autònoma a casa.
  • Acompanyament emocional i creació de pautes de gestió de la depressió post part.

 

Una infermera Salus no és una mainadera o cuidadora, és una professional amb titulació universitària al servei de les famílies.

[/span4]
[span4]

Enfermera salus o pediatricaLes Salus o infermeres pediàtriques, ajudem a la família els primers dies a casa, del nadó. 
Assessorem en les primeres cures al nadó, atenem els dubtes que puguin 
sorgir i si cal també ajudem a la mama.

[/span4]
 

[span4] 

  • Assessorament en la lactància ja sigui materna o artificial: posicions per donar el pit, esquerdes, mastitis, biberons …
  • Acompanyament en el mètode adequat per al somni del nadó.
  • Informació específica sobre vacunes.
  • Cures de l’episiotomia
  • Educació i atenció complementària de les diferents necessitats sorgides de l’arribada del nadó: Alimentació, higiene, bany, cures del melic … creant hàbits saludables i rutines aconsellables des del primer dia

 

[button text=”CONTRACTAR” link=”https://www.babyplannerbarcelona.com//es/contacto/” style=”default” size=”small” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[/span4]
[row]