[accordions]

[accordion title=”Què és un BabyPlanner certificat? ” visible=”yes”] El paper del BabyPlanner certificat s’estén més enllà d’ajudar els clients amb aclaparadores tasques seleccionant coses per al seu nadó. A BabyPlanner Barcelona som consultor privats en maternitat i paternitat certificats per l’Acadèmia International Maternity Institutet.

Acompanyem els futurs pares i mares d’una manera no mèdica mentre guiem en els aspectes pràctics i organitzatius, donant suport, informació, educació i recursos per els nous pares i mares.
[/accordion]

[accordion title=”Per què contractar BabyPlaner Barcelona i no els consell dels meus pares i els meus familiars? No són suficients?”] El suport de la família i amics és valuós i insubstituïble però es torna confús en rebre diferents opinions, cadascuna relacionada amb la seva experiència personal. Per un altre costat la disponibilitat d’aquestes persones no es sempre la que necessites. Tenir un fill avui no requereix el mateix que en el temps dels nostres pares.

Més enllà dels consells d’amics i familiars, BabyPlanner Barcelona ofereix un suport en el moment que el necessites, adaptat al teu estil de vida, al teu pressupost i als teus desitjos.
[/accordion]

[accordion title=”Qui necessita BabyPlanner Barcelona?” ] No hi ha cap requeriment especial per tenir BabyPlanner Barcelona, però hi ha alguna ocasió en la que poder es la millor opció:
• Embaràs amb repòs absolut.
• Embaràs de risc.
• Embaràs múltiple.
• Desbordada: pel treball, més fills, per
l’àmplia elecció del material de puericultura
o coses a fer.
• Mare primerenca: desconeixement
• Mare no primerenca: vols passar temps amb els teus fills, parella…
• Família monoparental: els teus familiars i amics estan en una altra ciutat i no comptes amb ajuda.
• Famílies d’acollida.
• Pares adoptius: tant de temps esperant i de sobte t’arriba el moment… I ara què? el NADÓ acaba d’arribar, desbordats amb en el vostre nou paper, voleu tenir temps per gaudir del nadó.
[/accordion]

[accordion title=”Ocuparà el Baby Planner el meu paper com a mare o pare? ” ] BabyPlanner Barcelona està aquí per ajudar-te i per aclarir totes les opcions per fer i desfer durant i després de l’arribada del nadó.
El nostre paper és acompanya en tot el procés on et presenten els pros i els contres perquè pugui prendre les decisions amb total autonomia.

Donem als nostres clients totes les opcions i per descomptat deixem la presa de decisions a tu i a la teva família.
[/accordion]

[accordion title=”Com puc començar? ” ]1. Estàs esperant un Nadó? Truca’ns al 93.275.31.82 si disposes d’un codi personal.
2. Si no tens el teu codi personal deixa’ns les teves dades en 24h et donarem resposta. Contactar
Pregunta al teu metge o professional si ens coneix per poder disposar d’un codi personal d’accés al servei de forma directa.
3. Una vegada contactes, ens desplacem per tenir una primera conversa (sense cap compromís ni cost, a domicili o a conveniència teva)
4. La visita consisteix en 45 minuts de conversa on la BabyPlanner pregunta i escolta tot el que necessites per preparar el teu pla personalitzat
5. Acordem una segona visita on et presentem el pla personalitzat.
6. Si arribem a un acord obtindràs un seguit de serveis a la teva mida i al moment que més et convingui per que oficialment tindràs BabyPlanner Barcelona.
[/accordion]

[accordion title=”Quant costa un BabyPlanner? Puc permetre un quan tenir un fill ja es car?” ] L’ús de BabyPlanner Barcelona pot estalviar no només temps i mals de cap, en realitat li pot estalviar diners.

La nostra tarifa per hora és comparable als entrenadors personals, nutricionistes, organitzadors professionals, i altres consultors d’estil de vida. El cost dels nostres serveis i productes es desenvolupen sobre la base dels serveis i el nivell de suport desitjats. A la llarga, li estalviem diners perquè vostè està prenen decisions informades i posades en practica en els productes i serveis que desitja per a vostè i el seu nadó.

Fem recomanacions imparcial sobre els millors productes i el millors professionals, sabem que llocs oferir per les seves necessitats, la qual cosa li estalviarà diners i temps.
[/accordion]

[accordion title=”Servei 24h?”]

Els nostres serveis i productes donen resposta a les necessitat que apareixen en l’arribada del nadó i durant els primers mesos de l’arribada d’aquest. Tots els temes derivats de la cura i salut els deixem en mans dels professional. Dit això si hi ha algun servei o producte necessari fora de l’horari comercial habitual, també li proporcionarem als nostres clients.

[/accordion]

 

[/accordions]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *