[row]
[span4]

Sobre BabyPlanner Barcelona

LOGO2

Com a Mare, el procés de l’embaràs i posteriorment el fet de ser mare, han estat per mi una de les millors experiències de la meva vida. A la vegada també han estat els moments on més decisions he hagut de prendre. Des del principi fins encara avui, tot ha sigut decidir: aquest metge o un altre, aquest cotxet o l’altre…aquí o allà…i encara que ha sigut molt enriquidor.

Quan de temps m’han tret de poder gaudir d’allò realment important per mi, totes aquestes decisions? La meva família i la meva filla.

El motiu principal d’aquest projecte és acompanyar d’una forma singular i exclusiva als futurs pares i mares en totes les seves decisions, en qualsevol de les etapes del procés amb un únic interlocutor.

Missió

Oferir als nostres clients un servei personalitzat 24 hores d’acompanyament, aprenentatge i desenvolupament en el camí de ser mares i pares mimant i cuidant el seu benestar i cada detall durant la preconcepció, l’embaràs, el part i els primers mesos de la seva nova família.

Conversant i aportant informació per facilitar la presa de les seves pròpies decisions amb seguretat i de forma eficient, transformant aquest període en una diversió lliure d’estrès gaudint del nouvingut.

[/span4]

[span4]

Valors

Gaudir, tenir cura i desenvolupar la Família constituïda pels nostres clients, com a espai fonamental per a l’ésser humà en totes les etapes de la seva vida, així com el dret a constituir, posseir i desenvolupar una per part de qualsevol persona.

El benestar de les persones que volen conformar una família i de tots aquells que la visquin o la comparteixin.

Honestedat i transparència en el moment de compartir obertament el que fem des del primer moment fins l’últim. Per exercir una actitud a favor de la veritat en relació amb la resta de l’entorn. No només és un valor que exercim sinó també és un valor que exigim que sigui exercit pels qui ens envolten.

Apostem pel Diàleg i la Cooperació amb els nostres clients i proveïdors, com les formes més elevades de participació democràtica. Abans de res, busquem solucions que contribueixin a la felicitat i benestar de tots.

Excel·lència en la realització de les tasques. Tots els qui intervenim d’una o altra manera, ho fem amb entusiasme, compromís, qualitat i professionalitat, procurant sempre la major efectivitat i la major eficiència.

Tolerància i respecte amb les diferències.

Disciplina, per complir dia a dia, sense pressa però sense pausa amb la nostra missió; per aprendre dels nostres errors i transformar.

Humilitat, reconèixer les nostres falles i poder esmenar amb autenticitat i responsablement, per romandre sempre disposats al servei de la forma més pròxima.

Disponibilitat pel nostre client de la forma més propera i afectuosa, oferint suport i atenció en tots el moments de necessitat o voluntat.
[/span4]
[span4]

Acreditats

LOGO2
Des de 2009, International Maternity and Parenting Institute (EEUU) ha estat a l’avantguarda de l’educació de la maternitat i paternitat oferint formació d’avantguarda i preparació.

La seva missió és inspirar, donar suport i educar a una xarxa global de professionals de maternitat. Proporcionar un servei excepcional als nous i futurs pares a través de la seva programació diversa i educativa, xarxes professionals, i un compromís de professionalitat.

LOGO1
Count The kicks és una organització benèfica registrada a Regne Unit que té com a objectiu capacitar a les mares a estar amb el coneixement i la confiança durant tot l’embaràs.

 

 

Volem ser l’únic servei de referència personalitzat per les persones en el camí de convertir-se en mares i pares en qualsevol de les seves etapes, oferint acompanyament 24 hores en la planificació i elaboració d’aquest procés.

[/span4]
[/row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *